top of page

Duikstekken

Kricin

Kricin

Dit is een van onze twee huisriffen genaamd "Kricin". Met een diepte van 3 tot 35 meter en een makkelijke manier van te water gaan via het strand. Daardoor biedt deze plaats mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren duikers.

Fratri

Fratri

In het midden van de noordzijde van het eiland "Prvic" vind je deze "must see" van de Noordelijke Adria. Er zijn hier schorpioen vissen in overvloed omringd door wanden vol met prachtige bontgekleurde koralen.

Lobster point

Lobster point

Aan de zuidzijde van het eiland "Prvic" vinden we deze stek met zijn diepe stijlwanden.Ook is hier grote kans om kreeften te zien. Dit is dan ook waar deze site zijn naam aan dankt.

Wrak Peltastis

Wrak Peltastis

De "Peltastis" is gezonken in 1968. Nadat het in een storm op de rotsen is geslagen. Uiteindelijk na 4 dagen gezonken. Deze voormalige houtvrachter heeft een lengte van 86 meter en is twee duiken meer dan waard. Max diepte 32 meter.

Kita

Kita

In een prachtige baai in het midden van het eiland "Prvic" vinden we deze stek. Hier bevindt zich een steilwand geschikt voor beginner en gevorderde duikers. Tevens zien we hier vaak grote scholen vis.

Wrak Michaela

Wrak Michaela

Het kleine Wrakje van de sportboot "Michaela" is maar een klein deel van deze prachtige duikstek genaamd "Bracol"

Tunnel

Tunnel

De tunnel van "Prvic" bevindt zich op een afstand van maar 20 minuten varen van onze duikschool en is een van de meest bekende duikstekken van de gehele Adriatische Zee. Niet zonder reden!

Samonjin

Samonjin

Aan de oostzijde van het eiland "Prvic" vinden we een koraaltuin met mooie waaierkoralen in alle denkbare kleuren.

bottom of page