top of page
Aanbod

Duikschool

Welkom bij SQUATINA DIVING

Onze duikschool bevindt zich in de directe nabijheid van de mooiste en meest bekende duiklocaties van de Adriatische zee. Het eiland “Prvic” met meer dan 70 duikstekken bevindt zich direct voor onze deur.

In glashelder water kun je goed bewaarde en veelal ongerepte onderwater-landschappen bezoeken zoals grotten, stijle wanden en scheepswrakken. Deze zijn voor zowel gevorderde als beginnende duikers te beduiken. Verder beschikken we over een huisrif, dat gebruikt wordt voor de introductieduiken en cursussen, die door Squatina Diving worden gegeven.

                                 

Wij geven duikcursussen van het beginnersniveau tot professional in de talen Nederlands, Duits en Engels. Speciaal ontworpen boten varen onze duikers naar hun duikstekken waar tussen de duiken door de mogelijkheid bestaat tot het eten van een heerlijke warme vers bereide lunch.

 

Met Squatina Diving worden je duikdromen werkelijkheid.

 

Verder bieden wij mogelijkheden voor individuele duikers, die op zoek zijn naar een buddy en natuurlijk ook voor groepen en duikclubs.(vraag naar onze speciale groepsprijzen: info@squatinadiving.com)

Ook regelen wij graag accommodatie voor onze gasten van hotel tot appartement en van kamer tot camping.

 

We hopen je te kunnen verwelkomen bij Squatina diving.

Het Squatina Diving team

 

De duikschool

Direct aan het water

Onze duikschool bevindt zich direct aan het mooie 3,5 km lange strand van Baska.

 

In de duikschool bevindt zich direct bij binnenkomst de receptie gevolgd door de natruimten voor het ophangen van uitrustingen van onze gasten. Verder bevinden zich nog in de school de vul- en compressorruimten, alsmede een werkplaats welke gebruikt kan worden voor kleine reparaties en het laden van lampen.

 

Waar wij bij Squatina Diving erg trots op zijn is de 1200 liter spoelbak in de duikschool. Het spoelen in het soms wat koudere voor- en naseizoen wordt zo geen ergernis.

 

Voor de duikschool bevindt zich een gezellig terras. Boven de duikschool is een restaurantje gevestigd waar het lekker eten en drinken is voor een betaalbare prijs.

Baska

Baska is de bekendste plaats op het eiland Krk als het om toerisme gaat.

 

Langs de hele baai van Baska loopt een 3,5 km lang strand met aan de linker kant een Naturisten camping en aan de rechter kant een normale camping. Aan de kilometers lange boulevard vind je het uitgaansvertier van Baska.

 

Ook het mooie strand van Baska biedt mogelijkheden:

  • Musea

  • Klimwanden

  • Tennisbanen

  • Surfen

  • Fietsen

  • Wandelen

  • En natuurlijk duiken 

 

Maar ook 's avonds heeft Baska erg veel te bieden. Zo zijn er tientallen restaurants waar je van de lokale keuken kunt genieten. Na het eten zijn er mogelijkheden tot het bezoeken van een gezellige kroeg of disco.

 

Het Klimaat

In de zomermaanden stijgt de watertemperatuur naar 25 tot 27 graden en is de luchttemperatuur een aangename 30 tot 35 graden.

In het voor- en naseizoen liggen de temperaturen wat lager met een doorsnee van 20 graden.

Baska heeft jaarlijks 2500 zonuren. 

bottom of page